AKBANK ,HCSB,YAPIKREDİ Bankalardaki ihtiyac kredileri

             Bankalar müşterilerine ceşitli profilleri için  ve ceşitli kredi  vermeye devam ediyor.

AKBANK :
Müşterilerine bahar kanpanyası  fırsatı başlattı  bu sloganla  başlattıgı kanpanya  içinde  30 bin tl ye kadar ihtiyac kredilerine  faiz oranı %1.09 faiz oranı uyguluyor.

HSCB:
Banka müşterilerine  her türlü breysel ihtiyac kredilerine faiz oranları ise  banka müşterilerini minimum 3 bin liradan  30 bin liraya kadar  ve maxsimum  36 aya kadar vade imkanı sunuyor. ihtiyac kredisinde %1.09 ve 1.29  arasında  faiz oranları ile müşterilerine sunuyor
.
YAPI KREDİ BANKASI
Yapı kredi de ''Herihtiyaca özel bireysel ihdiyaç kredileri''sunuyor.Banka,36aya kadar vadeli,5-20 bin lira arasındaki kredilere yüzde 0,49 oranında faiz uyguluyor.Müşterilerine,12 ay vadeye kadar  5 bin liralık   kredilerde sıfır faiz uygulayan banka,24 aya kadar vadeli 5-10 bin lira arasında kredilerden ise yüzde 1,35 faiz alıyor son olarak İş Bankası,''10 Kat Maaş Kredisi Kampanyası ile tüm bordrolu çalışan ve  emekli müşterilerine  avantaj kredi kullanma imkanı  sunuyor.
kanpanya kapsamında 5 ile 25 bin tl arasında degişen ve 48 aya kadar  vadeli kredi imkanı aylık faiz oranı %1.05oranlarda kredi kullanma imkanı
isteyen müşterilerine 25 bin  tl ve 48 ay vade  ye faiz oranı %1.15 faizle masrafsız kredi  imkanı sunuyor..

Mortgage nedir.

 *Mortgage İpotekli Konut Kredisi ya da Tutulu Satış Kredisi olarak da bilinir. Mortgage taşınmaz malın ipotek alınması şartıyla verilen bir tüketici kredisidir. Ödeme tamamlandığında, ipotek durumu ortadan kalkar.
*Mortgage kredisinin vadesi 1 ile 20 yıl arasında değişmektedir. Mortgage kredisinin başlıca türleri şunlardır.

Avea ve Denizbank’la Kredi Cebinizde

Avea ile deniz bankası arasındaki işbirligi ile Cebimde Kredi” kullanan 8 bin Avea abonesi, Avea abonelerine özel olarak sunulan aylık yüzde 1,49 faiz oranından faydalanacaklar. Ayrıca Avea abonelerine 25 TL’lik fatura indirimi de hediye edilecek.


Denizbank “Cebimde Kredi” kampanyasından yararlanmak için cep telefonunuzun kısa mesaj bölümüne KREDİM yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı yazarak 3280′e kısa mesaj gönderebilirsiniz

. Denizbank ile Avea’nın işbirliği ile düzenlenen kampanya 2 Nisan 2010 tarihine kadar geçerli olacak.
deniz banka
Denizbank “Cebimde Kredi” kampanyası hakkında detaylı bilgi almak için size en yakın Denizbank şubesini ziyaret edebilirsiniz

VAKIF BANKASINDAN OTOMOBİL KANPANYASI

Vakıf bankasından  mayıs başından  31 temmuz  tarihleri arasında  81 ilde  81 otomobil  kanpanyası  türkiye  capında 81 ildeki VakıfBank WorldCard sahiplerine “2010 model Volkswagen Jetta” hediye ediyor.


VakıfBank’tan yapılan açıklamaya göre “81 İl 81 Otomobil” kampanyası kapsamında; VakıfBank’a ait tüm bireysel kredi kartlarıyla kampanya süresince her 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilere 1 çekiliş hakkı verilecek. Ayrıca, kampanya tarihleri arasında ilk defa  vakıf bank kredi karttı başvurusu yapan ve başvurusu onaylanan müşterilere de 5 çekiliş hakkı tanınacak.


9 Ağustos tarihinde noter huzurunda düzenlenecek Milli Piyango çekilişiyle birlikte her ilden 1 kişi 81 ilden 81 kişi 2010 model Volkswagen Jetta sahibi olacaktır...

GARENTİ BANKASINDAN 5 DAKİKADA DESDEK KREDİSİ

                   Garenti bankasından 5 dakika içinde  breysel desdek kredisi

Garenti bankası müşterilerine beş dakika icerisinde cevap veriyor.
garenti bankasından bu uygulamadan faydalanmak isteyen müşterilerine  cep telefondan ,internetten, alo garentiden,  para matiklerden baş vuru yapabilirler.

                  Garenti bankasından  indirimli destek kredisi:

İndirimli destek kredisi 165 TL taksitli, yüzde 0.84 faizli, 5 bin TL; 240 TL taksitli, yüzde 1.11 faizli, 10 bin TL gibi farklı seçeneklere sahip. Daha kısa vadeli talepler için yüzde 0.44 faizli, 5 bin TL; daha yüksek tutarlı talepler için ise yüzde 1.07’den başlayan faizler ve 60 aya varan vadelerle sunuyor.

                  Garenti bankasından esnek kredisi

ihtiyacınız olan kredi limitini belirleyin. Limitinizin en az 1/3’ünü hemen kullanın. Geri kalan kısmını 6 ay içinde dilerseniz bir dilim, dilerseniz 2 ya da 3 dilim halinde kullanın. Limitinizin hepsine ihtiyaç duymadınız, geri kalanını kullanmayın başvuru alt limiti 10 .00 tl

        Garentiden muayene hane kredisi  var.

Diş  doktorlarına , doktorlara ,kefil olmadan kredi imkanı60 aya kadar vadelerde veriliyor. Başvurular ortalama bir gün içerisinde değerlendiriliyor. Kredi kullandırımında size en uygun ödeme planını belirleyebiliyorsunuz. Faiz oranı ise yüzde %1.54 oranda

TÜRKİYE İŞ BANKASI TATİL KREDİSİ VERİYOR

İŞ BANKASI
Tatil kredisi veriyor iş bankası tüketici kredilerinde 60 ay vadelerle faiz oranı ise %1.59 faiz uyguluyor.
iş bankası başvurularını  telefonla veya internet ilede kabul ediyor.
iş bankası verdigi tatil kredilerini  müşterilerini iyi bir tatil gecirmeleri için   büyük bir fırsat tır.
iş bankası tatil kredisi 1-48 ay vadelerle kullanıma sunuyor,
türkiye iş bankasından 24 aya 10.000 tl tatil kredisi  kullanan müşterilerine aylık 518.50 tl ödeme pılannını yapıyor,uyguluyor.

AKBANK TAN EVLİLİK KREDİSİ

Ak bankasından evlenecek kişilere  özek kredi imkanı saglıyor.
 evlenecek çiftlere %1.09 faiz oranında ve 149 tl masraf ile  ihtiyac kredisi kullanma fırsatı sunan Akbank’ta ayrıca dileyenler kredilerini 4 ay sonra ödemeye başlıyor. Evlilik Kredisi, 20 bin TL’ye kadar kullandırılabiliyor. 10 bin TL’lik 36 ay vadeli Evlilik Kredisi alanlar aylık 347 TL taksit ödüyor.

AKBANK ihtiyackredisi,evlilik kredisi,tüp bebek kredisi

Akbank ihtiyacları karşılamak için indirimli kredi imkanı sunuyor.
 bu kredi ile  faizlerinin bir kısmını önden ödeyip ve taksit yükünü hafifletiyor,indirimli kredi ürünü tl ihtiyac kredilerinde  60 aya kadar vade imkanı sunuyor.
faiz oranları %1.5 arasında degişiyor.komisyon oranlarına göre 0.88-1.56 arasında

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI

                      TEB
Taşıt kredilerini  faiz oranlarını  indirime gitti .
taşıt kredilerininin faiz oranını,ve kredi faizlerini  %birin altına indirdi
teb den acıklamaya göre 24 ay vadeli  taşıt kredilerini  aylık %1.24 den 0.91 e
48 ay vadeli taşıt kredilerini ise %1.24 TEN .....

HALKBANK DAN 0.27 ARANDA FAİZLE HALK GÜNÜ KREDİSİ

***Halkbank kuruluşunun 72.***

*** Yıldönümü şerefine oldukça cazip bir kredi kampanyası hazırladığını duyurdu. Halkbank tarafından yapılan açıklamaya göre aylık sadece % 0,27 faiz oranı ile Tüketici Kredisi kullanılabilecek

**48 aya kadar vade seçeneklerinin sunulduğu kampanya kapsamında 25.000 TL’ye kadar kredi kullanılabilecek.

 aylık %0,72 ve üzeri faizli seçeneklerle kredi kullanan müşterilere ise 1 gr altın hediyeli altın hesabı hediye edilecek.



**28 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerli olcak kampanya süresi boyunca Taşıt Kredisi ve Konut Kredisi kullanacak müşterilere de kredi masraflarında yüzde 50 indirim uygulanacak.


**Halkbank’ın kuruluşunun 72. Yıldönümü nedeni ile düzenlemiş olduğu “Halk Günü Kredi Kampanyası” hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Halkbank şubesini ziyaret  edebilirsiniz.

GARENTİ BANKASI

***Garanti Bankası tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre banka tarafından Bireysel Finansman Kredisi, İşyeri Kredisi ve Tutsat (Mortgage) Kredisi faiz oranlarından indirime gidildi.
**Buna göre 12 ay vadeli İşyeri Kredilerinde indirimli faiz oranı aylık yüzde 0,79′dan yüzde 0,69′a, 60 ay vadeli İşyeri kredilerinde ise yüzde 1,02′den 0,98′ çekildi.



**Bankanın İndirimli Mortgage Kredilerinde 3-12 ay vadelerde uygulanmakta olan aylık faiz oranı yüzde 0,67′den yüzde 0,57′ye, 25-36 ay vadelerde uygulanmakta olan faiz oranı yüzde 0,87′den yüzde 0,80′e, 49-60 ay vadelerde uygulanmakta olan aylık faiz oranı yüzde 0,92′den yüzde 0,88′e ve 85-120 ay vadelerde uygulanmakta olan aylık faiz oranı da yüzde 1,05′ten yüzde 1,01′e çekildi.

*


**Ayrıca 12 ay vade ile sunulan Bireysel Finansman Kredisi’nde uygulanmakta olan aylık faiz oranı yüzde 1,14′ten yüzde 1,04′e ve 60 Ay vade ile sunulan Bireysel Finansman Kredisi’nin faiz oranı ise yüzde 1,14′ten yüzde 1,10′a indirildi.
**Garanti Bankası’nın kredi faiz indirimleri hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Garanti Bankası şubesini ziyeret edebilirsiniz.

GARENTİ BANKASI

Garenti bankasından  sabit faizli mortgage komisyon:%1+1350 tl
12 ay 0.63-24 ay 0.80-36ay 0.85-48 ay 0.88-60ay 0.92-120ay 1.05
garanti bankaasından

AKBANK MORTGAGE KREDİSİ

Akbank kasının mortgage kredisi
mortgage 1000tl komisyon .12 ay 0.89-24 ay,0.92-36 ay,0.92 -48 ay 0.92-60 ay .0.95- 120 aya 1.05 orannınd faizler

TÜRKİYE İŞ BANKASI YENİ NESİL EV KREDİSİ

              TÜRKİYE İŞ BANKASI YENİ NESİL EV KREDİSİ

**Belediye sınırları içinde ve kat irtifakı tapusu olan, asgari %75 oranında tamamlandığı ekspertiz raporu tarafından belirlenen oturulabilecek durumdaki tüm konutlar için Yeni Nesil Ev Kredisi kullanabilirsiniz.


**1-120 ay arasında istediğiniz vadede Yeni Nesil Ev Kredisi almak için isterseniz şubenize uğrayarak, isterseniz hemen şimdi İnternet Şubemizden, Netmatiklerimizden, Bankamatiklerimizden veya Telefon Şubemizden başvurabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen size en yakın şubemize başvurunuz.
Yeni Nesil Ev Kredisi (Maksimum Ev Paketi)

1-120 ay vadelerle Yeni Nesil Ev kredisi kullanmak isteyen müşterilerimiz Maksimum Ev Paketi kapsamında, konut kredisi faiz oranının % 0.01 puan altında faiz oranı ile kredi kullanabileceklerdir. Maksimum Ev Paketi’nden, Maksimum Kart’ı olan ve 1 adet fatura ödeme talimatı bulunan tüm İş Bankası müşterileri yararlanabilmektedir.

Düşük Ödemelerle Başlayan Yeni Nesil Ev Kredisi

"Kredi taksitlerim düşük tutardan başlasın, maaşım arttıkça taksitlerim de artsın" diyorsanız...


Eşit Anapara Ödemeli Yeni Nesil Ev Kredisi

"Kullandığım kredinin anaparasını her ay eşit ödeyeyim ve böylece daha az faiz ödeyeyim" diyorsanız...


Herşey Dahil Yeni Nesil Ev Kredisi

"Tasarruflarımın tamamını ev alırken kullandım. Banka masraflarımı da taksit taksit ödesem" diyorsanız...


Kişiye Özel Yeni Nesil Ev Kredisi

Her ay sabit taksitler ödemek yerine belirlenen tutarda ya da dönemde özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak isteyenlere.

fortis kredi faiz oranları

fortis bankasında
Ev eşyası, tatil, eğitim, sağlık, evlilik gibi nakit para ihtiyaçlarınızda beklemeyin.


Tüm ihtiyaçlarınız için Fortis'ten nakit kredi kullanabilirsiniz. Üstelik fatura ibrazı gerekmeden
İhtiyacınızı peşin olarak alıp taksit taksit ödersiniz.

Mal veya hizmetin peşin alınmasından dolayı, pazarlık gücünüz artar.
Olası fiyat artışlarından etkilenmezsiniz.

Kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılacaktır.

Uygun faiz oranlarıyla 48 aya kadar vadeli

Kredi geri ödemesini eşit taksitle veya sizin belirleyeceğiniz taksit tutarlarına göre gerçekleştirebilme olanağı

Krediyi istediğinizde vadesinden önce kapatma, istendiğinizde ara ödeme yaparak vadeyi kısaltma veya taksit tutarını azaltma olanağı

Nakit kredinizi, herhangi bir mal veya hizmetin satın alınmasına bağlı olmadan (fatura ibraz etmeden), ihtiyacınız olduğunda kullanabilirsiniz.
nakit kredisi 12-48 aya 1.38
tekne kredisi 12-60 aya 1.15
0 km taşıt kredisi 12-48 aya 1.28
2. el taşıt kredisi  12-48 aya 1.28

konut kredisi 12 ay 0.61
24 ay 0.81
42 ay 0.87
66 ay 0.89
120 ay 0.95

Halk bankasından tüketici kredisi

 halk bankası  tüketici kredisi veriyor
bütün  ihtiyacınızı giderecek  amacı icin kredi veriyor
 saglık , egtim, eşya  otomobil  evlilik  neye ihtiyacınız varsa
tüketici kredisi 36 aya %1.55 faiz oranı ile  kefilsiz kredi imkanı veriyor halk bankası.

ziraat bankası tüketici kredisi

Her türlü mal ve hizmet alımlarında  kredi kulalna bileceginiz ve 36 aya kadar  vade imkanı  ziraat bankasından
kerdei vade boyunca  müşterilerine hayat sigortası yapılıyor.
Egtim kredisine             (1-24 aya %1,30
tüketici kredisi              (1-48 aya  1.32
kaskolu taşıt kredisi      (1-48 ay   1.03
kaskosuz taşıt kredisi    (1-48 ay   1.08
konut kredisi                  (1-36 ay   0.88
konut kredisi                  (37-60ay  0.94
konut kredisi                  (61-120ay 0.94

Şeker bankası çiftciler gününde esnafa masrafsız kredi verecek

Şeker bankası 14 mayısta dünya çiftciler gününe özel  bütün zirai  kredilerinin  masraflarını kaldırdı.
 çiftciler  zirai kredileri üreti için  ihtiyacı olan kredileri  güpre,fide,tohum, ilaç,sulama,yem, ve zirai  takımlar için kullanıyor.

bu kanpanya alanında  bulunan  hayvancılık ve  tarımsal  ekipman ,traktör,organik tarı  sera,hayvancılık yatırımları  kredilerindeki masrafı 125 tl olan kredi masraflarını 14,21 mayıs arası  almayacak
1953 yılında kurulan Şekerbank; Kurumsal ve Ticari Bankacılık, İşletme ve Tarım Bankacılığı, Bireysel Bankacılık alanlarında hizmet vermektedir. 1997 yılında hisseleri halka arz edilerek İMKB'de işlem görmeye başlayan Şekerbank'ın hisse yapısı; Şekerbank T.A.Ş. Personeli Munzam Sosyal Güvenlik ve Yardımlaşma Sandığı Vakfı % 33.98, BTA Securities JSC % 33.98, Pancar Kooperatifleri % 0.08 ve Halka Arz % 31.96 şeklindedir. Şekerbank'ın Türkiye çapında 256 şubesi, 11 bölge müdürlüğü (3 İstanbul, 8 Anadolu) ve 1 yurtdışı temsilciliği bulunmaktadır.




Şekerbank, 272 ATM üzerinden müşterilerine hizmet sunmaktadır. Şekerbank internet bankacılığı hizmetleri Türkiye'nin en kolay kullanımlı ve güvenli ilk 3 internet sitesinden biri kabul edilen üzerinden, telefon bankacılığı hizmetleri ise 444 78 78 üzerinden yürütülmektedir. Şekerbank iştirakleri arasında Şeker Yatırım, Şeker Factoring, Şeker Leasing, Şeker Bilişim, Şekerbank Kıbrıs Ltd

şekerbank bütün şubeleriye ciftçinin yanında

vakıf bankası kar yaptı

vakıf bankası gecen yıla göre  aktif büyüklügü 23.8  yükseldi ve buna göre 69,6 milyar a yükseldi
net karı 305,1 milyon lira oldu

toplam nakdi kredileri 2009 yıl sonuna göre yüzde 5,3 artışla 36,3 milyar liraya, toplam mevduatı yüzde 8,4 artışla 48,4 milyar liraya yükseldi.


Vakıfbank Genel Müdürü Süleyman Kalkan, ilk çeyrek sonu konsolide olmayan sonuçlara ilişkin değerlendirmesinde, kredilerde büyümeye devam ettiklerini, nakdi ve gayri nakdi kredi toplamında 45,2 milyar liraya ulaştıklarını bildirdi.

Kredilerdeki “başarılı” performansın, ağırlıklı olarak konut kredileri ve taksitli ihtiyaç kredilerinden sağlandığının altını çizen Kalkan, konut kredilerinde 2010 yılı ilk çeyreğinde sektörün üzerinde büyümeye devam ederek yüzde 9 pazar payına ulaştıklarını, mevcut şube sayısıyla elde edilmiş bu pazar payını çok önemsediğini vurguladı.

Vakıfbank’ın şube sayısı arttıkça bu alandaki pazar payının çok daha güçlü bir konuma geleceğini ifade eden Kalkan, konut kredilerinin yanı sıra özellikle taksitli ihtiyaç kredileri, orta ve uzun vadede Türk bankacılık sistemindeki büyümeye lokomotif olacağından bu alanlarda uzun vadeli yatırımlar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Yaklaşık 2 milyon kişinin maaş ödemesine aracılık eden Vakıfbank’ın tüm bireysel bankacılık alanlarında yüksek bir potansiyele sahip olduğunu dile getiren Kalkan, şunları kaydetti:

“KOBİ bankacılığının giderek ön plana çıkacağını düşünüyorum. Bu sebeple KOBİ segmentinde fark yaratacak yeni ürün ve hizmetler geliştirerek pazar payımızı artırmayı hedefliyoruz.

Şube açmayı hızlandırıyoruz. Mayıs ayı itibariyle 565 şubeye ulaştık ve yıl sonuna kadar 600 şubeyi aşmış olacağız. Yeni şubelerimiz, Vakıfbank’ın büyük potansiyelini hayata geçirme konusunda önemli bir rol oynayacaktır. Orta vadede şube sayısı 850’ye yükselmiş bir Vakıfbank planlıyoruz.”

İŞ BANKASINDAN BANKACILARA NAKİT KREDİ

İş bankasında yapılan acıklamaya güöre  bankacılara özel nakit kredisi  mayıs sonuna kadar devam edecek ,
Bankacılık sektöründe calışanlara 25.000tl krediye  48 aya vade ile nakit kredi imkanı  kullanabilecekler.
10.000tl ye faiz oranı %1.00 ,48 aya kadar%1.05,
25.000tl ye kadar olan kredide ise  24 aya %1.08,48 aya kadar ise %1.11 faiz oranlarıyla belirtildi.

Bu kampanya 31 Mayıs 2010 tarihine kadar geçerlidir. Azami kredi tutarı 25.000 TL, azami vade 48 aydır.

 Faiz oranı aylık olarak belirtilmiş olup piyasa koşullarına bağlı olarak değiştirilebilir.
 Hayat sigortası yaptırılması durumunda, 10.000 TL kredi tutarı ve 35 yaş için hesaplanan 1 yıllık sabit teminatlı sigorta primi 35,40 TL’dir. Prim tutarı sigorta süresine, teminat tutarına ve yaşa göre değişmektedir.

 Kefil ön şartı aranmamakla birlikte Şubelerimiz gerekli gördükleri takdirde kefil talep etme hakkına sahiptir.iş bankası

Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı verin bedava kredi imkanı

 finans bankkasına otomatik  fatura ödeme talimatı verin bedava kredi imkanı
12 mart- ve 12 matıs 2010 tarihine kadar 4440900 telefonu arayarak  cartfinans kartınızdan otamatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine ve herkese %0 faizle bedava kredi imkanı

Kampanya kapsamında, CardFinans'ınızın limiti içerisinden kullanabileceğiniz Bedava Kredi Seçenekleri:

1 OFÖ talimatı sözüne karşılık 6 ay vade ile 250 TL Bedava Kredi

2 OFÖ talimatı sözüne karşılık 12 ay vade ile 500 TL Bedava Kredi

3 OFÖ talimatı sözüne karşılık 12 ay vade ile 1.000 TL Bedava Kredi

Kampanyaya dahil olabilmek için, kullanılabilir limitinizin;
 250TL Bedava Kredi için 250TL,

500TL Bedava Kredi için 500TL,

1.000TL Bedava Kredi için 1.000TL olması gerekmektedir.

Ödeme problemi olan CardFinans sahipleri kampanyadan faydalanamazlar.

Talimatların;

250TL Bedava Kredi için talimat verme süresinden sonraki 6 ay,

500-1.000TL Bedava Kredi için talimat verme süresinden sonraki 12 ay boyunca iptal edilmemesi gerekmektedir.

Talimatların kontrol edileceği 6 ve 12 ay süresince taşınma ya da tesisat numarasının değişmesi gibi nedenlerden kapatılıp tekrar yenisi girilen talimatlar kampanya kapsamında geçerli sayılacaktır. Kampanya kapsamında verilmiş geçerli talimatlar kapatılıp tekrar verilir ise bu talimatlar da kampanyaya dahil edilecektir.


Kampanyaya sadece, kampanya girişi yapıldıktan sonra verilen talimatlar dahildir.
Daha önceden müşteriye ya da başkasına ait CardFinans ya da farklı bir Finansbank hesabında tanımlı olup, kampanya döneminde iptal edilerek yine kampanya döneminde yeniden CardFinans'a tanımlanan talimatlar kampanyaya dahil edilmeyecektir.

Kampanya kapsamında müşterilerin asıl kartlarından verecekleri OFÖ talimatları geçerlidir. Ek kartlar kampanyadan faydalanamazlar.

CardFinans'a tanımlanan fatura ödeme talimatları için hiç bir ek ücret alınmamaktadır.
Farklı bir banka kartında ya da hesabında tanımlı olan talimatların, CardFinans'a talimat verilmeden önce iptal edilmesi gerekmektedir.

CardFinans sahipleri kendi adlarına kayıtlı olmayan faturalar için de talimat verebilirler.
Business kartlar kampanyaya dahil değildir.
Kampanyadan çıkış yapan bir müşteri, sadece 1 kez daha kampanyaya katılma hakkına sahiptir.

Kampanya katılım ücreti yoktur.
Kampanya kapsamında sadece aşağıda belirtilen durumlarda ücret yansıtılmaktadır;

 Kampanyadan aynı gün herhangi bir ücret ödemeden çıkış gerçekleştirilebilir. (Kredi Bakiyesi kullanılmamış ise)
Kampanyadan aynı günden sonra herhangi bir günde çıkış yapılmak istendiğinde, kampanya çıkış ücreti ve Bedava Kredi'nin kalan taksitleri erken kapama işlemi ile kesilecek ilk kredi kartı ekstresine yansıtılacaktır.

Kampanya kontrol dönemlerinde koşulları yerine getirmeyen CardFinans sahiplerine yansıtılacak ücretler:
 1 OFÖ talimatı sözüne karşılık 250 TL Bedava Kredi için 10 TL

 2 OFÖ talimatı sözüne karşılık 500 TL Bedava Kredi için 20 TL

3 OFÖ talimatı sözüne karşılık 1.000 TL Bedava Kredi için 40 TL
Kontrol dönemlerinde yerine getirilmesi gereken koşullar:

i) Kampanyaya giriş esnasında CardFinans sahibine belirtilen süre içerisinde belirtilen adette fatura ödeme talimatı verilmesi,
Verilen talimatların kampanyaya giriş esnasında belirtilecek olan kontrol dönemlerinde açık olması,

Talimat verilen faturaların her biri için kontrol dönemi olan 3 aylık periyotlarda toplam olarak en az 30 TL borç tutarının kredi kartına yansımış olması.
Kampanyadan çıkış yapıldığında 1 defaya mahsus yansıtılacak olan ücretler:

 1 OFÖ talimatı sözüne karşılık 250 TL Bedava Kredi için 10 TL

 2 OFÖ talimatı sözüne karşılık 500 TL Bedava Kredi için 20 TL

 3 OFÖ talimatı sözüne karşılık 1.000 TL Bedava Kredi için 40 TL

Kampanya 12 Mart - 12 Mayıs 2010 tarihleri arasında geçerli olacaktır.

alıntı




cıtı banka tan ihtiyac kredisi

cıtı banka tan ihtiyac kredisi %1.59 luk faizle  ve uzun vadelerle  kredilerinizi kolay kolay ödeme imkanı

Bu kanpanyada 6.000 tl ye kadar olan kredilerde 18 aya varan sürelerle ve kredilerinizi kefil  vermeden kullanma imkanı .
 1.59 bu faiz oranı için bütün maliyet  oranı KKDF, BSMV, sigorta primleri ve tüm masraflar dahil aylık %2,57, yıllık %30,80’dir.

Bu kanpanyadaki %0,95'lik ve %1,59'luk faiz oranları Citi ile yeni tanışan müşteriler için geçerlidir. Yeni müşteri, Citibank'tan alınmış Kredi Kartı ya da Bireysel Kredisi olmayan müşterilerdir. 12.13.14.15.16.17.18. vade secenekleri

Garenti bankasından ilk otomobilim kredisi

Garenti bankasından  yapılan acıklamaya göre  ilk defa otomobil almak isteyenlere  vatandaşlara , kişilere ,ailesine, yakınlarına , hediye vermek isteyenlere , veye idealindeki otomobili almak isteyenlere  ilk defa otomobilim kredisi garenti bankasından .
 Garenti bankasından  60  aya kadar vade  imkanı  özel faiz oranı ile
ilk otomobil kredisinden faydalanan müşterilerinin İşsizlik Sigortası'nın ilk yıl primlerini yüzde 50 indirimle ödeyebilecekleri, işsiz kalma durumunda kredi taksitlerini, yaşam kaybı, kaza sonucu iş görememe halinde ise kredi borcunu güvence altına alabilecekleri belirtildi.

Kredi kart ahiblerine şikayet müjdesi

Projeye göre  şikayetler artık internet üzerinden yapılacak
bankacılık ,www.tuketici.gov.tr isminde internet sitesi kuruldu.
bu site üzerinden müşteriler şikayetlerini  baş vuru yapabilecekler.
şikayet sahibinin şikayeti hemen degerlendirilecek ve tüketicinin bulundugu yere  hakem heyeti gönderilecek.
diger alanlardada işkayetlerini gercekleştirilecek

Garenti bankasından bireysel finasman kredisi

Garenti bankasından yapılan duyuruya göre  bireysel finansman  kredisi , iş yeri kredisi ve tutsat (mortgage) kredisi faiz oranlarını  indirdi .
Bu uygulamaya göre 12 ay vadeli işyeri kredilerinde faiz oranı %0.79 dan %0.69 a
60 ay işyeri kredisi faiz oranı şöyle%1.02 olan kredi %0.98 indirdi.
garenti bankasının mortgage kredilerinde  3-12 ay vadelerle

Garenti bankasından konut kredisi indirimi

Garenti bankasından konut kredi 120 aya %1.05
müşterilerini bekliyor  detaylı bilgi için garenti şubelerine uğrayın

BANKASYA KAR ETTİ


BANKASYA 59 MİLYON  LİRA KAR ETTİ
bankasya bu yılın ilk ceyreginde %12.5 artış yaparak  59 mYıl sonuna göre Bank Asya'nın öz kaynakları yüzde 1,7 artışla 1 milyar 737 milyon liraya, aktif toplamı yüzde 2,4 artışla 11 milyar 892 milyon liraya, cari ve katılma hesapları yoluyla topladığı fonlar da yüzde 2,4 artışla 9 milyar 357 milyon liraya çıktı.




Öte yandan Bank Asya'nın nakdi krediler toplamı yüzde 6,6 artışla 8 milyar 741 milyon lira, gayri nakdi krediler toplamı ise 9 milyar 5 milyon lira olarak gerçekleşti.



Bank Asya'nın aynı dönem içinde şube sayısı 160 ve personel sayısı da 4 bin 239 oldu.





Bu haber toplam 102 kez okundu.

ilyon na ulaştı

Fortis bankasından 0 faizle kredi


 Fortis banka sından  türkiye tarafından  gercekleştirilen   gercek kredisi  kanpanyasından   0 faizle  ve 60  aya varan  vadelerle kredi imkanı  fortis den,

Fortis tarafından yapılan açıklamada tüketicilerin nakit sıkışıklığını karşılamak amacı ile faizsiz kredi verilmektedir,,
 fortis gerçek kredi ile kobi ve bireysel müşterileri için 60 ay vadede faiziz kredi hizmeti sunuyor,

TaksitSTOP uygulamasıylada kredi taksit ödemelerini yılda 2 ay atlatabiliyorsunuz,
bütün bunlarn yanında gerçek kredi kullanan fortis bank müşterileri ferdi kaza sigortasınada ücretsiz sahip oluyorlar..

halk bankasından halk günü kredisi tüketici kredisi

Halk bankası  72. yılını kutlarken  diger yılarda oldugu gibi altın hediyeli  halkın  günü  tüketici kredisi veriyor.
21 nisan ve 28 mayıs a kadar halk günü tüketici kredisi vermeye devam ediyor.
Aylık 0.27 faiz oranların dan başlayan  tüketici kredisi  müşterilerine veriyori halk bankası
 kanpanyaya katılan müşterilerine altın hesabı hediye veriyor.
kanpanya sürüsince  müşterilerine  konut ve  otomobil kredisi  kullanana %50 dosya giderlerinde indirin imkanı saglıyor.

GARENTİ BANKASINDAN DUYULMAMIŞ KREDİ

garenti banka sından yepyeni faiz indirimi
kanpanya
Kampanya kapsamında 3.000 TL gibi düşük miktarda kredi kullanmak isteyenler 12 ay vade, aylık yüzde 0,39 faiz oranı ve 200 TL kredi masrafı ödeyerek kredi kullanabilecekler. Bu seçenekte kredinin aylık ödemesi 257,35 TL oluyor.


Yine 5.000 TL tutarında kredi kullanmak isteyenler de 36 ay vade, aylık yüzde 0,84 faiz oranı ve 238 TL kredi masrafı ile kredi kullanabilecekler. Bu seçeneğin geri ödemeleri ise aylık 165,10 TL oluyor.

Daha uzun vade ve daha yüksek tutarda kredi kullanmak isteyenler için ise üçüncü bir seçenek belirlenmiş. Bu seçenekte 10.000 TL’ye kadar krediyi 60 ay vade, aylık yüzde 1,11 faiz oranı ve 381 TL kredi masrafı ile kullanabiliyorsunuz. Bu seçeneğin aylık ödemeleri ise 239,57 TL olarak gerçekleşiyor

daha detaylı bilgi için garenti şubelerine ugrayın.

şeker banktan profesyönellere kredi imkanı


Şekerbankasından  kredi  mimar, mühendis, avukat, doktor, diş hekimi, noter, veteriner, eczacı, mali müşavir gibi serbest meslek sahibi profesyonellere ihtiyaçlarını kolayca giderebilmeleri için 60 aya kadar vade ile özel kredi seçenekleri sunuyor.

Şekerbank’ın “Profesyonellere Kredi” adı ile duyurduğu kampanya kapsamında krediye ihtiyaç duyan serbest meslek sahipleri 50.000 TL’ye varan tutarda krediyi 60 aya varan vadelerle kullanabilecekler.

Şeker bankasından  “Profesyonellere Kredi” kampanyası kapsamında 0-24 ay vade için aylık yüzde 1,09, 25-60 ay vade için de aylık yüzde 1,15 oranında faiz uygulayacağını duyurdu.

şeker bankasından  Profesyonellere Özel Kredi Kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Şekerbank şubesini ziyaret edebilirsiniz.

garanti den bireysel destekleme kredisi

garenti bankasından  bireysel destek kredisi
evlenmek mi istiyorsunuz ama paranızmı yok
evinizde tamirmi yapmak istiyorsunuz
cocugunuzu okutmak isteyenlere
otomobile bakım yaptırmak isteyenlere
bebek bekleyenlere  
tatile gitmek isteyenlere
60 aya varan vadelerle  kefilsiz kredi imkanı
en kolay kıredi veren  banka

Başka kredi ihtiyaçlarınız mı var
Evleniyor musunuz
Bir arsa mı beğendiniz?
 Çocuğunuza bilgisayar mı almak istiyorsunuz?
 Başka neye ihtiyacınız var?

Garenti bankasından otomobil kredisi

garenti bankasından  otomobil kredisi hemen baş vuru yapın 
oto kredisi kefilsiz  kefil göstermenize gerek yok  satın aldıgınız otomobili  rehni yetiyor.
garenti bankasından   oto kredisi 60 aya varan vadelerle 60 ay ödeyin
yeni otomobiller sizi bakliyor.
maksimum  vade 60 ay
uygun faiz oranlarından yararlanın
size özel ödeme imkanı
2. el otomobillerde  5 yaşa kadar araçlar kredilendirilmete ve kefil istenmiyor.

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır