TÜKİYE İŞ BANKASINDAN 2 YENİ FON


Halka sunulacak olan bu uygulama B tipi %100 anapara güvenceli 2. alt fon
B tipi 3. alt fon için dayanarak varlık seceneginin borsa oldugunu söylenen acıklamalar
İş Bankası, her iki fonun müşterilerine arzını 16–20 Kasım 2009 tarihleri arasında tüm İş Bankası şubelerinden gerçekleştirecek.

23 Kasım 2009'da başlayacak olan yatırım dönemi yedi ay sürerek 23 Haziran 2010'da sona erecek. Minimum alım tutarı 1.000 lira olarak belirlenen fonların alımı sadece öngörülen talep toplama döneminde yapılabilecek.

Açıklamada, içerdikleri türev ürünler sayesinde yatırımcılara farklı dayanak varlıklardan getiri elde etme imkânı sunarken aynı zamanda anapara koruma amacı taşıyan ''Anapara Korumalı Fonlar''ın son dönemlerde, yatırımcılardan büyük ilgi gördüğüne işaret edilerek, geçen dönemde yatırımcılara yüzde 100 Anapara Garantili

Altın Fonu ile yüzde 100 Anapara Korumalı Dolar Fonunu da sunan İş Bankası'nın artan yatırımcı ilgisini göz önüne alarak iki yeni fonu birden yatırımcıya sunduğu, önümüzdeki dönemlerde birçok yeni ve farklı anapara korumalı/garantili fonu da piyasaya sunmayı planladığı duyuruldu.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır