TURİZİMCİYE DESDEK VEREN HALK BANKASI




Halkbank ve Türkiye Kalkınma Bankası, İstanbul'da faaliyet gösteren

KOBİ niteliğindeki turizm konaklama tesislerinin orta ve uzun vadeli finansman ihtiyaçlarının karşılanması için 40 milyon TL tutarındaki kredi anlaşmasına imza attı.

Halk bankası 1 sene ödemesi olmayan ve 5 sene vadeli yatırın kredisi 6 ay ödemesiz dönem olamak üzere 4 yıla kadar vadeli işletme kredisi olarak kullandıracak. .
..Kredinin üst limiti, firma bazında 3 milyon TL olacak. Yatırım kredisi kullanan turizmci KOBİ'ler, tahsis edilen miktarın yüzde 25'ine kadar işletme kredisi de alabilecekler.

halk bankası tobtancı bankacılık faliyetleri kabsamında 2010 senesinde kaynagı uluslar arası finas kuruluşları olan 300 milyon tl kredi kulanacak

Bu doğrultuda İstanbul'un konuklarına hizmet veren KOBİ'leri de Avrupa Kültür Başkenti'ne yakışacak dönüşümü gerçekleştirmeleri için finansal açıdan destekliyoruz. Bu işbirliğini .

70 yılı aşkın KOBİ bankacılığı deneyimine sahip Halkbank'la yapmaktan son derece memnunuz. Kaynağımızın, ihtiyacı olan KOBİ'lere en uygun şekilde kullandırılacağına ve her şeyden önce İstanbul'un itibarına fayda sağlayacağına inanıyoruz.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır