HALKBANK YAZ KANPANYALARI TÜKETİCİ KREDİLERİ


Halkbankasından  yapılan  acıklamalara göre bordro 24  özel tüketici kredisi , kamu personel  özel tüketici kredisi veya gülen emeklilik   kredilerinde  yaz tarifelerine geciyor. 
Halk bankası  bu kanpanya  süresince kredi alan müşterilerine cok cazip  faiz oranlarıyla sunuyor.
 Halk bankası  uzun vade secenekleriyle ve  cok düşük komisyonla  ve kefilsiz ve taksitli ödemelerde 2 ay ertelemeli  secenekleri bulunuyor.
Bununla birlikte Halkbank, kampanyadan yararlanan HalkCard Advantage kredi kartı sahibi müşterilerine NakitPuan hediye ediyor.


Halk bankasından Halkbank, yaz aylarına özel kredi kampanyası Yaz Tarifesi’yle müşterilerine avantajlı faiz oranı, uzun vade seçenekleri ve düşük komisyonla kefilsiz kredi kullanma fırsatı sunuyor.
Yaz Tarifesi kapsamında Bordro24 Özel Tüketici Kredisi, Kamu Personeli Özel Tüketici Kredisi ve Gülen Emekli Kredisi’nde 24 ay vadede yüzde 1,09, 25 – 48 ay arası vadede yüzde 1,12 aylık faiz oranıyla kullandırılıyor.

Halkbank, Yaz Tarifesi’nden yararlanan müşterilerine kredi taksitlerini 2 ay erteleme fırsatı da veriyor.


Yaz kanpanyalarından  yararlanmak icin  en kısa zamanda halk bankasının bir şubelerine ugramanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır