Nakit,htiyaç kredisi,ipotek kredisi,mesleki ihtiyac kredisi, egtim kredisi, evlilik kredisi ,tatil kredisi ,eşya kredisi,saglık kredisi

Nakit/ İhtiyaç Kredisi :

Nakit ihtiyaçlarınızı karşılamak için kullanabileceğiniz bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.


İpotekli İhtiyaç Kredisi :

Bir gayrimenkulun ipoteği alınarak kullandırılan bireysel finansman kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 240 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.

Mesleki İhtiyaç Kredisi :
Serbest meslek sahiplerinin (Doktor, Avukat, Mali Müşavir, Eczacı, Noter, vs.) mesleki ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.

Eğitim Kredisi :

Eğitim ihtiyaçlarının okul masraflarının kaşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.

Evlilik Kredisi :
Evlilik ve düğün masraflarının karşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.

Tatil Kredisi :
Tatil ve seyehat masraflarının karşılanması için kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.



Eşya Kredisi :
Beyaz eşya, mobilya, elektronik eşya gibi eşyaların satın alınması için kullandırılan bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.


Sağlık Kredisi :

Sağlık harcamalarında ( Tedavi, Ameliyat, Tüb Bebek vs.) kullandırılan bir bireysel tüketici kredisi’dir. Banka’dan banka’ya farklı vadeler olmakla beraber 60 ay vadeye kadar kullanılabilmektedir.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır