Garanti bonus kart a ingilizce kurs hediye

GARANTİ BANK
yabancı dil ögrenmek isteyen  bonus kart sahiblerine cok  avantajlı  kampanya   bonyus kart sahibleri 11 agustos a kadar  bonus kartla   1 yıl boyunca   her ay  450 tl harcama sözü veren  müşterilerine EFINST egtim  kurumlarından  1 yıllık  ingilizce egtim  kazanıyor .
EFINST  orta kalitede  hocalardan   oluşan bir kurs

1 Kampanya 24 Mayıs 2011  11 Ağustos 2011 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
2 Kampanyadan 1 yıl boyunca aylık 450 TL harcama sözü veren, mevcutta sözünüze ürün veya bonus kampanyaları devam etmeyen müşteriler yararlanabilecektir.
3 Müşteri İnternet bankacılığı veya Callcenter üzerinden talepte bulunabilecektir.
4 Kampanya katılan müşterilere 1 yıl boyunca EFINST tarafından Online İngilizce Eğitim Paketi verilecektir.
5 Kampanyaya girişi onaylanan müşterinin kartına 50 TL EF player bonus yüklenecek ve bu bonusu EF’de kullanarak Online İngilizce eğitiminden yararlanmaya başlayabileceklerdir.
6 Yükümlülüklerini yerine getirmeyen müşterilerden 50 TL ceza kesilecektir.
7 Kampanyaya tüm Garanti Bonus Kartlar dahil, Bonus Business, Shop&Miles, Shop&Miles Business, American Express, American Express Business kartlar dahil değildir.
8 Flexi kartların kampanyadan yararlanabilmek için EVET EFINST kartın Son 6 Hanesini yazıp 3340′a mesaj atmaları gerekmektedir.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır