Bankaların yaz tarifesi va kredi kanpanyaları

denize ve tatile gitmek isteyenler tam zamanı kredide  bankalar  yarışıyor  herkes tatileseyahat, gezi ve tatil kredisi adı altında 60 aya varan tüketici kredileri sunuyor. Bu bir yıl içinde yapacağınız tatil için alacağınız krediyi 5 yılda ödemek anlamına geliyor!


Ramazan ayının Ağustosa denk gelmesi dolayısıyla birçok kişi, temmuz ayında tatil yapmayı planlıyor. Bunun için bazı aileler yıl içinde yaptığı birikimlerle tatile gitmeyi düşünürken, bir bölümü de bankaların sunduğu kredilerden faydalanarak borçla seyahate çıkmanın planlarını yapıyor.



Bankalar da yaz tatili için planların hızlandığı bugünlerde tüketicilere ''Cazip'' imkanlarda krediler sunuyor. Bankaların tatil kredilerinde vade 60 aya kadar çıkıyor.



Vakıfbank, ''Turistik kredisi'' ile müşterilerine 50 bin liraya kadar kredi veriyor. ''Turistik''te faizler yüzde 0,89'dan başlayıp 1,07'ye kadar çıkarken, 60 aya ulaşan vadeler sunuluyor.



Finansbank, ''Seyahat kredisi''yle tüketicilere 1,09 faizle, 60 aya kadar varan vadelerle kredi kullandırıyor.



Yapı Kredi Bankası ise tatil kredisini, 36 ay vadeye kadar, aylık yüzde 0,43'den başlayan faiz oranlarıyla kullandırıyor.



İş Bankası, ''Dört dörtlük kredi'' kapsamında tüketicilerine kredi sunuyor. Faiz oranları 0,49'dan başlayan ve 1,09'a kadar çıkan kampanyada 25 bin lira ve 60 aya kadar varan vadelerle kredi alınabiliyor.



Ziraat Bankası'ndan tatil için kredi kullanacaklar ise ancak tüketici kredisi alabiliyor. Banka, 60 aya kadar vadeyle verdiği kredilerinde 0,49-1,09 arasında faiz uyguluyor.



HSBC'yi tercih edecekler de ''Masrafsız'' ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor. Bankanın bu kampanyasında, üst limit 30 bin lira olurken, kredi 36 ay vade ve aylık yüzde 1,11 faiz oranıyla sunuluyor.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır