GARANTİ BANKASINDAN TAM İNDİRİM BREYSEL KREDİŞSİ VE İHTİYAÇ KREDİLERİ GARANTİ BANKASINDAN

GARANTİ BANKASINDAN TAM İNDİRİM KREDİSİ
Banka, uygulama kapsamında verdiği 12 ay vadeli 5 bin TL’ye kadarki kredide yüzde 0.99 faiz uyguluyor ve dosya masrafı almıyor. Bu imkandan Garanti’nin kredi kartına sahip ve 2 otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşteriler yararlanabiliyor.


Söz konusu kampanyadan 0.99 faiz oranı ve 12 ay vadeli olarak 5 bin lira kredi kullanıldığında, aylık ödemeleri 448 liraya denk geliyor.

Halk Bankası da yaz aylarına özel kredi kampanyası olan Yaz Tarifesi’yle müşterilerine avantajlı faiz oranı, uzun vade seçenekleri ve düşük komisyonla kefilsiz kredi kullanma fırsatı sunuyor. Yaz Tarifesi kapsamında Bordro24 Özel Tüketici Kredisi, Kamu Personeli Özel Tüketici Kredisi ve Gülen Emekli Kredisi’nde 24 ay vadede yüzde 1.09, 25-48 ay arası vadede yüzde 1.12 aylık faiz oranı uygulanıyor. Halkbank, Yaz Tarifesi’nden yararlanan müşterilerine kredi taksitlerini iki ay erteleme fırsatı da veriyor.

Amaçlarının müşterilerinin rahat bir yaz geçirmesini sağlamak olduğunu söyleyen Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bilgehan Kuru, “Tatil planlarıyla birlikte masrafların arttığı bu mevsimde, yaz tarifesindeki tüketici kredilerinde düşük faiz ve uzun vade seçeneklerini bir araya getiren bankamız, müşterilerine keyifli bir yaz geçirme imkanı veriyor. Bu kampanyamızın 2010 yaz döneminde müşterilerimizin bütçelerini rahatlatacağına inanıyoruz. Önümüzdeki dönemde de yeni kampanyalarla bireysel kredilerde avantajlı fırsatlar sunmaya devam edeceğiz” diyor. Kampanyadan faydalananlar, HalkCard Advantage kredi kartlarına hediye NakitPuan kazanma fırsatı da yakalıyor. Halkbank’ın Yaz Tarifesi kampanyası için 31 Ağustos’a kadar tüm Halkbank şubelerine başvurulabiliyor.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır