Türkiye Finans bank Hac ve Umre finansmanı

Türkiye finans katılım bankası  hacca veya umreye hak kazanmiş   vatandaşlara  özel  kredi kartına  9 taksitle ve36 aya  yayılan vadede   finans man desdeği  sağlıyor  banka

Türkiye Finans, kutsal topraklara gitmek isteyen hacı adaylarına, Hac ve Umre finansmanı sağlıyor. Türkiye Finans Katılım Bankası’nın Hac kurası çıkmış veya Umre’ye gitmek isteyenlere özel sunduğu finansmanla kolay ödeme imkanı bulan hacı adayları  36 ay vade imkanından yararlanabildiği gibi, Türkiye Finans Happy Card sahipleri de 9 taksit imkanından faydalanabiliyor. 

Türkiye genelinde anlaşması bulunan turizm firmaları ile yaptığı işbirliği çerçevesinde; Türkiye Finans kredi kartı sahiplerine 9 taksit imkanı sağlanırken, peşin ödeme yapmayı tercih etmeyen ve uygun vadelerle ödeme yapmak isteyen hacı adaylarına finansman desteği sunuyor. 

Türkiye Finans’ın Umre kapsamında anlaşmalı olduğu firmaların iletişim bilgilerine bankanın kurumsal web sitesi www.turkiyefinans.com.tr üzerinden ulaşılabiliyor. 

Türkiye Finans’ın bonus özellikli kredi kartı Happy ile dünyanın her yerinden harcama yapılabiliyor. 
BANKANIN BU KAMPANYASINDAN DAHA FAZLA  BİLGİ İÇİN BANK ŞUBELERİNE UGRAYIN 

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır