Dünya bankası kadınlara kredi imkanı ,A bank

A bank  dünya bankasının yan  kuruluşu olan IFC nin  kredisini kadınların  yönetimindeki  şirketlere veriyor ,Banka  2 yıl  geri ödemesiz 5 yıl  vadede kredilere  en cok  inşaat hizmeti  ve gıda  işlerin deki ssektörlere  başvuru yapılıyor.
Kadınların ekonomide daha çok söz sahibi olmasına yönelik projeler yurtdışında şu sıralar çok popüler. Hatta eğer bir sosyal girişimcilik proje yarışmasına katılacaksanızkadın girişimciler ekseninde bir projeyle ödülü garantileyeceğiniz bile söylenebilir. 


Uluslararası Finans Kuruluşu (IFC) ve Hollanda Kalkınma Ajansı,Türkiye 'de ilk kez kadın girişimcilere yönelik bir finansal destek projesi için anlaşmaya imza attı.
 Alternatifbank'ın kadın girişimcilerin desteklenmesine yönelik başlattığı krediprojesi kapsamında bankayla 40 milyon dolar krediyi kapsayan bir sözleşme imzalayan IFC,krediden  yararlanan yatırımları da takip edecek.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır