TEB BAYRAM KREDİSİ KAMPANYASI 2011

TEB BAYRAM KREDİSİ KAMPANYASI  HERKES RAHAT RAHAT BİR BAYRAM GEÇİRSİN DİYE BAYRAM KAMPANYALARI  KREDİLERİNE  KOLAY KOLLAY  ÖDEME SECENEKLER,İLE   BANKA  COK AVANTAJLI KREDİ KAMPANYALARI   ,

TEB Bayram Kredisi ile artık tüm nakit İitiyaçlarınız İçin Bayram Kredinizi %0,99 Faizle Şimdi Alın, Ödemeye Kasım`da Başlayın.
Ev ihtiyaçlarınız,kişisel harcamalarınız için kullanabileceğiniz bayram kredisini  alın, ödemelerine Kasım 2011’de başlayın. Sadece size özel kredi imkanı sunan TEB yine iş başında.
TEB Bayram Kredisi , %0,99 faiz oranı 4.000 TL kredi tutarı üzerinden ve 12 ay vadeli kullandırılacak krediler için geçerlidir.
TEB Kredi Masrafları , 4.000 TL kredi tutarı için belirlenen kredi dosya masrafı ve kredili hayat sigortası priminden oluşmaktadır.
Kredi dosya masrafı olarak 199 TL ve kredili hayat sigortasının primi ilk yıl için 38 TL sizden tahsis edilmektedir.
Aylık ve yıllık kredi maliyet oranlarına dosya masrafı, sigorta masrafları ve yasal vergiler dahil edilmiştir.
TEB, kredi başvurularını serbestçe değerlendirme ve uygun görmediği başvurularını onaylamama hakkına sahiptir.
Teb Kampanyalı Bayram Kredisinden faydalanabilmek için son başvuru tarihi 29 Kasım 2011’dir.

Cep telefonunuzdan TC Kimlik numaranızı yazarak 4466′ya SMS gönderebilirsiniz. Kredi başvurunuzun cevabı saniyeler içerisinde cebinize gelecektir.
Daha fazla bilgiiçin banka şubelerine ugrayın 

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır