Yapı kredi bank kobilere taşıt ve traktör kredisi

Yapı kredi bank   taşıt kredisi  kullanım aracı  :Ticari ve   binek  olmak üzere  bütün  araçların  finansmanının
da kulanım  kredileri
Yapı kredi  taşıt kredilerinde  Araç rehni ile aylık  eşit taksitlerle ve  araç teslim bedelinin  %80 ine  kadar ve 48 aya kadar vadede kullanma imkanı yapı kredi bankasından
                           Traktör kredisi

Yapı Kredi Traktör Kredisi Kullanım Amacı: Tarım sektöründe faaliyet gösteren müşterilerimizin 0 km traktör alımlarının finansmanı amacıyla kullandırılan kredilerdir.
Yapı Kredi Traktör Kredisi Kullanım Şekli: Traktör rehni ve kefalet, çek-senet, ipotek seçeneklerinden biri ile, taksitli kredi olarak yılda bir ödemeye varan ödeme seçenekleriyle.
Yapı Kredi Traktör Kredisi Limit: Satın alınacak traktör bedelinin %75’ine kadar.
Yapı Kredi Traktör Kredisi Vade: 48 aya kadar.
 

1 yorum:

Joyce Hillary dedi ki...

Bir işletme kredisi, kişisel krediler, konut kredisi kredileri, araç kredileri, öğrenci kredileri, konsolidasyon için teminatsız krediler, proje finansmanı vb. Mi arıyorsunuz? Kredi için doğru çözümleriz! Şirketlere ve bireylere% 2 faiz oranı düşük ve uygun fiyatlı krediler sunuyoruz. Bu nedenle, acil ve güvenli bir krediyle ilgileniyorsanız. Daha fazla bilgi için, lütfen bugün bize e-posta gönderin: Via: Elegantloanfirm@hotmail.com.

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır