konut kredileri kampanyası

***FİNANS BANK 
Finansbank ‘’Konut kredinizi biz verelim, yeni evinizin kapısını birlikte açalım’’ diyerek 120 ay vade, yüzde 0.93 faiz oranıyla en uygun koşullarda ev sahibi olmanızı sağlayacak konut kredi seçenekleri sunuyor.
*MİLENNİUM BANK
Türkiye’yi ilk defa Avrupa standartlarında düşük faizli, uzun vadeli konut kredileri ile tanıştıran Millennium Bank, 60 ay vade, yüzde 1.18 faiz oranı ile hayallerinizdeki eve sahip olmanızı sağlıyor.
**ZİRAAT BANKASI
Ziraat Bankası ‘’Kış Güneşi Kredisi ’’ kampanyası ile 120 ay vade, yüzde 0.79 faiz oranı ile ödemelerinizde rahatlık sağlayarak ev sahibi olmanızı kolaylaştırıyor.
**ANADOLUBANK
Anadolubank, geri ödeme planınızı kendi koşullarınıza göre oluşturma imkanı ve ekspertiz bedelinin %50 sine kadar kefilsiz teklif etme imkanı vererek kredide 120 ay vade, yüzde 0.84 faiz oranı ile konut alma imkanı sağlıyor. Ayrıca kredi kullanımı sırasında oluşan masraflarınızı da krediniz içine dahil ederek kredilendirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır