ANADOLUBANK TAN KONUT KREDİSİ FIRSATI

Anadolu bankası kredi yarışlarına devam ediyor. banka kredi kullanmak isteyen müşterilerine  cok cazip seçenekleri ile  kredi imkanı sunuyor. anadaolu bankası .
Ev  konut ve daha çeşitli kredi kulanmada acele etmelerini tavsiye edeyoruz Konut Kredisi ve Mortgage faiz oranları yükselme eğilimine girecek. Yani Konut Kredisi kullanmak isteyenlerin artık çok daha dikkatli olması gerekiyor. Bir an önce nihai kararınızı vererek ihtiyacınız olan krediyi size en uygun seçeneği seçerek kullanmanızı tavsiye ederiz.
   Konut kredisi  .  Anadolubank “Fırsat Konut Kredisi” adını verdiği bu yeni kredi kampanyasında ilk yıl faiz oranını % 0,79 olarak belirlemiş. Diğer yıllarda ise faiz oranı % 1,23 olarak devam ediyor.


Anadolu bankası 60 ay ve 120 ay vadelerle  sunulan  fırsat kredisi  kanpanyasında ekspertiz değerinin %85′ine kadar kredi kullanılabiliyor. Bu değerin %50’sine kadar olan kredi taleperinde Kefil şartı da aranmıyor.

Konut kredi kanpanyasından daha fazla bilgi alabilmeniz içn müşterilerini anadolu bankasının bir şubelerine ugramanız yeterlidir.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır