işbankasından yeni nesil ev kredisi


kıradan kurtulmak için  ev sahibi olun ve işbankası sizlere cok avantajlı kredi imkanı sunuyor.Belediye sınırları içinde ve kat irtifakı tapusu olan, asgari %75 oranında tamamlandığı ekspertiz raporu tarafından belirlenen oturulabilecek durumdaki tüm konutlar için Yeni Nesil Ev Kredisi kullanabilirsiniz.

          İşbankası -120 ay arasında istediğiniz vadede Yeni Nesil Ev Kredisi almak için isterseniz şubenize uğrayarak, isterseniz hemen şimdi İnternet Şubemizden, Netmatiklerimizden, Bankamatiklerimizden veya Telefon Şubemizden başvurabilirsiniz. Daha fazla bilgi için lütfen size en yakın şubemize başvurunuz.

          yeni nesil ev kredisi maksimum ev paketi

-120 ay vadelerle Yeni Nesil Ev kredisi kullanmak isteyen müşterilerimiz Maksimum Ev Paketi kapsamında, konut kredisi faiz oranının % 0.01 puan altında faiz oranı ile kredi kullanabileceklerdir. Maksimum Ev Paketi’nden, Maksimum Kart’ı olan ve 1 adet fatura ödeme talimatı bulunan tüm İş Bankası müşterileri yararlanabilmektedir.


Her ay sabit taksitler ödemek yerine belirlenen tutarda ya da dönemde özel ödeme seçeneklerinden yararlanmak isteyenlere.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır