Bankalar kredi yarışinda en hızlı ve en ucuz kredi veren bankalar

Bankalar  tatil ve ramazan nedeni ile ihtiyaç kredilerinde  ve ihtiyaçların  fazlaladıgını gören bankalar  bunun için  masrafsız kredi  veriyorlar
 aylık %0,99 faiz oranla kredi imkanı
Agresif rekabet nedeniyle masrafsız ihtiyaç kredilerinde de faizler yüzde 1'lerin altına indi. Öyle ki hiç masraf ödemeden (sadece sigorta primlerini ödeyerek), düşük miktarlı bir krediyi bir yıl vadeli olarak 0.99 faiz oranıyla almak mümkün.

vadede unzun olsada faiz oranları biraz daha yükselse de bu dönemde kredi kullanmanın hala cazip olduğu görülüyor. Çünkü masrafsız kredilerde ortalama faiz oranı 1.10 civarında seyrediyor.

 iş bankası.
120 TL taksitle, 60 ay vadeli, 5 bin TL'lik kredi kullanmak mümkün. Ayrıca, kampanya dönemi içinde aylık yüzde 1.05'ten başlayan faiz oranları ve 60 aya varan vade seçenekleriyle 25 bin TL'ye kadar her ihtiyaca özel Masrafsız İhtiyaç Kredisi kullanma imkanı da sunuluyor.


Garanti bankası ise
12 ay vadeli 5 bin TL'ye kadarki kredide yüzde 0.99 faiz uyguluyor ve dosya masrafı almıyor. Bu imkandan Garanti'nin kredi kartına sahip ve 2 otomatik fatura ödeme talimatı bulunan müşteriler yararlanabiliyor. Söz konusu kampanyadan 0.99 faiz oram ve 12 ay vadeli olarak 5 bin lira kredi (kullanıldığında, aylık ödemeleri 448 liraya denk geliyor.


Halk bankası Yaz Tarifesi kapsamında Bordro24 özel Tüketici Kredisi, Kamu Personeli Özel Tüketici Kredisi ve Gülen Emekli Kredisi'nde 24 ay vadede yüzde 1.09, 25-48 ay arası vadede yüzde 1.12 aylık faiz oranı uygulanıyor. Halkbank, Yaz Tarifesi'nden yararlanan müşterilerine kredi taksitlerini iki ay erteleme fırsatı da veriyor.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır