ING BANKASINDAN MORTGAGE HERKES FAYDALANABİLİR


ING bankasından herkese mortgage ve herkes ev sahibi olacak
banka “ING Mortgage Barometre” araştırmasına katılan tüketicilerin tercih ettikleri ortalama aylık konut kredisi taksidi 866 ila 970 TL arasında değişiyor. Bu ihtiyaç ve beklentiden yola çıkan ING mortgage uzmanları, tüketicilerin 5 yıllık vadede, düşük aylık taksitler ödeyerek ev sahibi olmalarını sağlayacak “ING Her Keseye Mortgage” ürününü geliştirdi..
Her Keseye Mortgage, 10 yıl vadeli eşit taksitli bir kredinin taksit tutarından yüzde 40’a varan daha düşük taksit tutarları ile 5 yıl vadeli olarak kullanılabiliyor.
Aynı miktarda taksit ödeyebilecek kişiler de ING Her Keseye Mortgage ile, %40’a varan daha fazla kredi kullanarak, hayallerindeki eve ulaşabilme şansı yakalayabiliyor.,,.. ING Bank bu ürün ile birlikte müşteriye sunduğu çeşitli avantajlar ile de ödeme planını daha cazip hale getiriyor.
Uzun vadeli kredi esnekliği ve diğer mortgage kredilerinin aksine herhangi bir erken ödeme ücreti olmadan ara ödeme seçeneklerinin olması, müşteriye kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine uygun düşük taksitlerle ödeme imkânı sağlıyor.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır