Garanti bank kredi fırsatı 100tltaksitle

Garanti bankasından kredi fırsatı banka   100 tl ile başlayan  ve 112 tl lik  taksitlerle  60 aya kadar  vadede  5.000
200 tl  ile  230 tl arasında degişen  taksitlerle  10.000 tl  kredi imkanı garanti bankasından fırsatlar ,
%0,38'den başlayan cazip faizlerle, 60 aya varan vadelerle 50.000 TL'ye kadar destek kredisi kullanabilir, üstelik dilerseniz %0,99 faizle dosya masrafsız kredi seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.
İhtiyaçlarınız için her bütçeye uyacak, kolay ödenebilir uygun taksitli kredilerden kullanın, Garanti Tam Destek avantajlar dünyası ile tanışın.
Tam Destek ile kredinizi almadan önce danışmanlık, ödeme sürecinde ihtiyaç halinde kredi miktarını artırma, taksit küçültme ya da erteleme,kredi bitiminde yeni kredi alma ve eski kredi müşterilerine indirim imkanlarından yararlanabilirsiniz.
**Kampanya kapsamında 50.000 TL'ye ve 60 ay vadeye kadar kredi kullanılabilir. 37-60 ay vade seçeneği bordrolu çalışanlar içindir. Belirtilen faiz oranları ve masraf tutarları talep edilen kredi tutarı, vade ve piyasa koşullarına göre değişiklik gösterebilir. Sigorta ve vergi dahil ücretler toplamı kredi kullanımı sırasında alınacak masraflar ve standart hayat sigortası kesintilerinden oluşmaktadır. Hayat sigortası kesintisi yaşa ve teminata göre değişiklik gösterebilir. Aylık ve yıllık toplam maliyet oranı hesaplamalarına tüm vergi ve sigortalar dahil edilmiştir. 60 ay vadeli 5.000TL ve 10.000TL kredide 13. aydan itibaren taksit tutarları değişmektedir.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır