TEB ACİL KREDİ KAMPANYASI

Teb  bankası  acil kredi kampanyası  başlattı  banka tüm ihtiytaçlarınızıı karşılamak için  6.000 tl ye kadar  kulana bilirsiniz  TEB  ATM lerinden  veya cep internet   bankacılıgı ile  cep ten   yararlana bilir siniz .
Cep Telefonlarınızın kısa mesaj bölümüne KREDI yazıp boşluk bırakıp T.C. Kimlik Numaranızı yazarak 3787′ye gönderebilirsiniz. .Banka kefilsiz  3 yıla kadar vadede  ve 6000 tl kredi   kullanabilirsiniz 
banmkasın acil kredi kampanyasından  daha fazla biklgi için banka şubelerine ugrayın
444 0 666 müştem teb

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu, böbrek satmak isteyen herkese açık bir ilan, böbrek nakli ihtiyacı olan hastalarımız var, bu nedenle böbrek satmakla ilgileniyorsanız, lütfen iowalutheranhospital@gmail.com adresindeki e-posta adresimizden bizimle iletişime geçin.
Ayrıca +1 515 882 1607 numaralı telefondan whatsapp'ı arayabilir veya bize yazabilirsiniz.

NOT: Güvenliğiniz garanti altındadır ve hastamız, onları kurtarmak için böbrek bağışı yapmayı kabul eden herkese büyük miktarda para ödemeyi kabul etmiştir. Sizden haber almayı umuyoruz, böylece bir hayat kurtarabilirsiniz.

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır