TEB Bankasın dan yeni kredi kampanyaları

Türkiye ekonomi bankası
Fortis Bank ile birleşerek gücünü daha da artıran Türk Ekonomi Bankası; her türlü ihtiyacınız için kefilsiz, formalitesiz, özel limitli, cazip faizli ve de kolay kredi  kullandıracağını duyurdu.
.
“Ödeme ve ihtiyaçlarınızı artık ertelemeyin, TEB’de size özel kredinizi kolaylıkla, hemen şimdi kullanın, rahat edin” sloganı ile duyurulan kampanya kapsamında çok özel faiz  oranları ile Eğitim Kredisi,  konut kredisi İhtiyaç Kredisi, Tatil Kredisi ve Nakit Kredi gibi her türlü krediyi kullanabilirsiniz.
.
Ev ya da otomobil almak istiyorsanız, tatilinizi maddi imkansızlıklarınız nedeni ile ertelemişseniz, sağlık problemleriniz için ya da tedaviniz için nakit ihtiyacınız varsa, eğitim giderleriniz için krediye ihtiyacınız varsa Türk Ekonomi Bankası’nın yeni kredi kampanyalarını değerlendirebilirsiniz.
.
“Ödeme ve ihtiyaçlarınızı artık ertelemeyin, TEB’de size özel kredinizi kolaylıkla, hemen şimdi kullanın, rahat edin” sloganı ile duyurulan kampanya kapsamında Konut için 100 bin lira, ihtiyaç ve taşıt için ise 10 bin lira kredi kullanabiliyorsunuz.
.
TEB’in size özel limitli, kolay, cazip, düşük faizli, uygun koşullarla, formalitesiz, kefilsiz yeni kredi kampanyası hakkında daha detaylı bilgi almak için size en yakın Türk Ekonomi Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Duyuru

  • Sitemizin Bankalar ve Kredi Kurumları ile bir ilgisi olmayıp, amacımız bankalar ve krediler konusunda siz değerli okuyucularımıza yardımcı olmaktır